Muutama sana Reposaaresta

Reposaari on kaunis ja uniikki paikka Suomessa. Kuitenkin Porin alueella Reposaari on jäänyt valitettavan aliarvostetuksi alueeksi.

Huolestuttavinta on, että palvelut pakenevat Reposaaresta, ainakin jos mitään ei tehdä.
Esimerkiksi Reposaaren elintärkeä, nuorien perheiden vetonaula, koulu oli Porin kaupungin päättäjien toimesta lakkautusuhan alla keväällä 2019. Onneksi tämä peruttiin ja koulu saa jatkaa.

Kesällä Reposaari on erittäin vetovoimainen ja turistit ja tapahtumat täyttävätkin Reposaarta aina kesäisin. Reposaari on aitoa saaristoa ja aava meri on aina ihan vieressä. Lähes jokainen joka käy ja tutustuu kauniiseen Reposaareen rakastuu.

Siis se teidän saarihan on siellä mieletön. Ihan lähellä Poria. Miksi porilaiset ei halua asua siellä? Tampereella ja Helsingissähän ne talot olisi miljoona taloja”
-Eräs Tamperelainen yrittäjä

Muualla suomessa ymmärretään vastaavanlaisen alueen potentiaali, Porissa ei. Tähän voidaan tehdä muutos. Tämä sivusto on markkinointisivusto. Sivuston tarkoituksena on saada Reposaari nousuun ja Suomen halutuimmaksi asuinalueeksi.

Työtä on paljon, mutta se on aloitettava jostain. Palvelut ovat jokaisen kuolevan kunnan ja pikkukylän elinehto.

Reposaaressa voi menestyä, Ravintola Merry Monk on sen osoittanut. Burgerien ja oluen perässä ei yleensä ajeta kaukaa, kuten esimerkiksi puolen tunnin päästä Porista. Merry Monk ei myöskään ole halpa. Silti Merry Monk on yritys, joka menestyy ja voi hyvin. Ravintola on lähes aina täynnä ja usein ruokaa joutuu jonottamaan. Asiat on kuitenkin hoidettu hyvin. Perus keppanan sijaan ravintolasta saa ostettua harvinaisempia pienpanimoiden tuottamaa olutta ja siideriä. Pienpanimo-oluen kanssa herkutellessa voi nauttia terassilla meri-ilmasta. Tätä uniikkia fiilistä ei voi lyödä ja sitä ei voi löytää muualta!

 

Miten Reposaari.fi toimii?

Reposaari.fi on luotu kehittämään Reposaarta. 

Yrityksen lisääminen palveluun on ilmaista.

Lisäpalvelut kuten, yrityksen nostaminen etusivulle näkyvämmälle paikalle on maksullista.
Kysy hinnoittelusta tai muusta yhteistyöstä rohkeasti sähköpostilla osoitteesta info@getsome.fi

 

Miksi sivustolla on mainoksia?

Palvelut ja niiden ylläpito maksaa, myös tämän sivuston. Sivustolla näytetään mainoksia, jotta sivusto voi jatkaa toimintaansa.